S FunCakes mješavinom za biskvitne kolače možete jednostavno stvoriti najbolju podlogu za svoju tortu.
S ovom smjesom za pečenje koju je lako napraviti možete napraviti pahuljaste, visoke, pa čak i biskvitne kolače.
S ovom smjesom za pečenje lako možete napraviti prekrasno lagani biskvit, koji je izvrsna podloga za mnoge kolače.
Dodajte jaja i vodu samo da ispečete savršeno ujednačen i pahuljasti kolač.
Kolač već ima okus vanilije, ali možete dodati malo limunove korice ili arome kako biste poboljšali okus.
Priprema: Pogledajte tablicu količina na pakiranju za proporcije i vrijeme pečenja.
Zagrijte pećnicu na 175 ° C (konvekcijska pećnica 160 ° C).
Sastojci trebaju biti na sobnoj temperaturi.
Smjesu, jaja i vodu stavite u zdjelu.
Miješajte velikom brzinom 7-8 minuta.
Zatim miješajte na maloj brzini još 2-3 minute.
Ulijte tijesto u namašćenu tepsiju (1/2 do 2/3 puna).
Stavite kolač u pećnicu i nemojte ga otvarati tijekom pečenja.
Odmah nakon pečenja ostavite kolač da se ohladi na rešetki za kolače.
Sastojci: šećer, PŠENIČNO brašno, PŠENIČNI škrob, emulgator E472b laktatni esteri mono- i digliceridi masnih kiselina (palmina, uljana repica), E477 propan 1,2-diol esteri masnih kiselina (palmina), sredstvo za dizanje E500 natrijev karbonat, E341 kalcijev fosfat, E450 difosfat, E336 kalijev tartarat, E575 glukonodelta lakton, glukozni sirup (sušen), MLIJEKO u prahu (obrano), sol, aroma, zgušnjivač E415 ksantan guma.Alergeni: Može sadržavati tragove jaja, soje i lupine.Energetska i nutritivna vrijednost na 100g: 1648 kJ / 394 kcal
- Masti: 3,1 g, od čega 2,7 g zasićenih
- Ugljikohidrati: 87 g, od čega šećeri 44 g
- bjelančevine: 3,5 g
- sol: 1 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u Nizozemskoj.