Paket Trobojna torta Cake sastoji se od BAM bijele čokolade, BAM mliječne čokolade i BAM čokolade od jagoda. Klasični trio okusa, koji mnoge podsjeća na djetinjstvo, savršeno se kombinira u raznim desertima. Posebno je popularan u pripremi trobojne torte, kao i čokolade pogodne za pripremu raznih čokoladnih struktura, ganache kreme, slastica u čašama i drugih čokoladnih struktura. Slatkoća bijele čokolade razbija okus čokolade od jagoda, kojoj se dodaje aroma jagoda, što zauzvrat pruža razigrani ukras slastica. Osim karamelnog okusa, BAM mliječna čokolada svojom čokoladno smeđom bojom pruža i kontrast. Čokolade su pakirane u prikladnu ambalažu koja sprječava da čokolada izgubi svoj autentični miris ili okus nakon otvaranja. Paket uključuje:
- 1x tamna čokolada, 250 g
- 1x mliječna čokolada, 250 g
- 1x bijela čokolada, 250 g
Brend BAM nastao je s ciljem približavanja vrhunskih čokolada i ostalih pekarskih proizvoda domaćim domaćinstvima.
Do sada je pažljivo odabrana linija visokokvalitetnih konditorskih proizvoda bila dostupna samo vrhunskim slastičarima, ali sada možete stvarati s njima.
Čokolada od jagoda, 250 g:
Sastojci: ladkor, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma, boja E120 karminska kiselina, aroma vanilije.
- Masti: 35,6 g (od toga zasićene: 21,5 g)
- Ugljikohidrati: 55,4 g (od toga šećeri: 55,0 g)
- Vlakna: 0,0 g
- Bjelančevine: 6,1 g
- Sol: 0,23 g
Mliječna čokolada, 250 g
Sastojci: Šećer, kakao maslac, punomasno MLIJEKO u prahu, kakao masa, emulgator: SOJA lecitin, prirodna aroma vanilije.
Alergeni: Dijelovi kakaa najmanje 35,1%, najmanje 21,8% dijelova mlijeka i najmanje 6% mliječne masti.
-
Masti: 36,2 g
-
Ugljikohidrati: 50,9 g
-
Dijetalna vlakna: 2,1 g
-
Bjelančevine: 7 g
-
Sol: 0,21 g
Bijela čokolada, 250 gSastojci: Šećer, kakao maslac, punomasno MLIJEKO u prahu, emulgator: SOJA lecitin, aroma vanilije.Alergeni: Dijelovi kakaa najmanje 29,8%, najmanje 22,8% dijelovi mlijeka, 6,3% mliječne masti.
-
Masti: 36,1 g
-
Ugljikohidrati: 55 g
-
Dijetalna vlakna: 0 g
-
Bjelančevine: 6,0 g
-
Sol: 0,21 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
BAM proizvodi se čuvaju na temperaturi između 15 i 20 ° C, na suhom i tamnom mjestu.
Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 25°C, a proizvodi ne smiju biti izloženi izravnom svjetlu.
Izbjegavajte ga čuvati u hladnjaku.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u EU.
https://mojacokolada.si/recepti/trobarvna-torta