BAM crni kakao prah sličan je okusu i strukturi BAM kakau u prahu. Priprema se od 100% afričkih žitarica, koje mu daju intenzivnu crnu boju. Kao takav, pogodan je za pripremu biskvitnog tijesta koje se izdvaja od prosjeka. Intenzivna prirodna crna boja BAM crnog kakaa u prahu ne utječe na njegov okus. Odlično se slaže u kombinaciji s ostalim osnovnim sastojcima za pripremu slastica. S njim možete pripremiti najtamniju čokoladnu tortu, najtamnije kolačiće, a s njom možete obojiti kremu od maslaca i tako svaku tortu pretvoriti u intenzivne crne nijanse. BAM crni kakao u prahu također je odličan suputnik u pripremi intenzivnih crnih burger bombona. Proizvod je BEZ GLUTENA.
Sastojci: kakao u prahu s niskim udjelom masti, regulator kiselosti: E524 natrijev hidroksid, regulator kiselosti: E 501i kalijev karbonat.
Energetska i nutritivna vrijednost: 1255 kJ / 300 kcal
- Masti: 11 g (od toga zasićene: 6,6 g)
- Ugljikohidrati: 10 g (od toga šećeri: 0,5 g)
- Vlakna: 32,6 g
- Bjelančevine: 21,6 g
- Sol: 6,25 g
Kakao prah čuva se na temperaturi između 15 i 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije prelaziti 25°C, a kakao ne smije biti izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje kakaa u prahu u hladnjaku.