BAM mješavina za macaronse tjera strah i drhtanje koje gotovo sigurno svaki slastičar ili slastičar osjeća prije pripreme macaronsa . Priprema deserta koji je pripremljen s poštovanjem, zagrizen u njega pun očekivanja, sada se može pojednostaviti BAM mješavinom za macarons. Smjesa stvara poslušnu masu s kojom se može stvoriti 20 macaronsa .Priprema je potpuno jednostavna, jer joj moramo dodati samo vodu. Univerzalna upotreba macaronsa kao samostalnog deserta ili kao dijela ukrasa oduševljava i najzahtjevnije okusne pupoljke.
Sastojci: Šećer, bademi (21%), škrob, dehidrirani bjelanjak, emulgatori E475 poliglicerolni esteri masnih kiselina, E471 mono- i digliceridi masnih kiselina E433 polioksietilen sorbitan monooleat, zgušnjivač: ksantan guma E415, aroma.
Alergeni: bademi, jaja. Može sadržavati tragove glutena, soje, mlijeka, sulfita i drugih orašastih plodova.
Energetska i nutritivna vrijednost: 1849 kJ / 439 kcal
- Masti: 11,7 g (od toga zasićene: 0,07 g)
- Ugljikohidrati: 75,5 g (od toga šećeri: 64,8 g)
- Bjelančevine: 6,3 g
- Vlakna: 3,3 g
- Sol: 0,01 g
Smjesu čuvajte na temperaturi između 15 i 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije prelaziti 25°C, a smjesa ne smije biti izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte ga čuvati u hladnjaku. Čuvati u dobro zatvorenom pakiranju.