BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska mliječna čokolada koja sadrži najmanje 35,1% dijelova kakaa. Idealan je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kolačiće, kekse i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada se oblikuje u male kapljice za brže, lakše i ravnomjernije topljenje čokolade. To je lagana, kremasta mliječna čokolada s okusom karamele. Čokolada je BEZ GLUTENA.
Kolekcija čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu BAM konditorskih proizvoda sastavljena je od pomno odabranih čokolada i kakaa vrhunske kvalitete i dokazanog izvrsnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, izvrsnog izgleda i iznimnog okusa čak i kod kuće. Kolekcija BAM uključuje i izvrsnu mliječnu čokoladu u kapljicama.
BAM mliječna čokolada impresionirat će vas svojom svestranošću, jer se zaista može koristiti u većini čokoladnih recepata s mliječnom čokoladom. Idealan je za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, kolačića, keksa i drugih kremastih čokoladnih struktura. Također se može koristiti za modeliranje i pripremu čokoladnih ukrasa. Čokolada sadrži najmanje 35,1% dijelova kakaa, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava na autentični okus čokolade. Izuzetno je kremast i ima fini okus karamele.
BAM čokolada namijenjena je svim domaćim pekarima i profesionalnim slastičarima koji žele dodati dašak svojoj slastičarnici izvrsnom čokoladom.
BAM je vrhunska linija proizvoda stvorena s vizijom približavanja vrhunske kvalitete čokolade i profesionalnih proizvoda za pečenje domaćim slastičarima.
BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati s visokokvalitetnim sastojcima i sofisticiranim okusima čak i na kućnom kuhinjskom pultu.
BAM je pravi izbor za sve koji žele svoje slastice podići na viši nivo.
Sastojci: Šećer, kakao maslac, punomasno MLIJEKO u prahu, kakao masa, emulgator: SOJA lecitin, prirodna aroma vanilije.
Dijelovi kakaa najmanje 35,1%, najmanje 21,8% dijelova mlijeka i najmanje 6% mliječne masti.
Energetska i nutritivna vrijednost na 100g: 2356 kJ / 563 kcal
- Masti: 36,2 g (od toga zasićene: 21,8 g)
- Ugljikohidrati: 50,9 g (od toga šećeri: 49,9 g)
- Vlakna: 2,1 g
- Bjelančevine: 7,0 g
- Sol: 0,21 g
Čokolada se čuva na temperaturi između 15 i 20 ° C, na suhom i tamnom mjestu.
Temperatura prostorije nikada ne smije prelaziti 25°C, a čokolada ne smije biti izložena izravnom svjetlu.
Izbjegavajte čuvanje čokolade u hladnjaku.
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na temperaturi između 15 i 20°C, na suhom i tamnom mjestu.
Izbjegavajte ga čuvati u hladnjaku.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u EU.