BAM Ruby čokolada je vrhunska čokolada ružičaste boje. Njegovu prirodnu ružičastu boju daje posebna sorta zrna kakaa. Čokolada ne sadrži nikakve boje i arome i ima voćno – kiselkast okus. Možemo ga koristiti za pripremu krema, preljeva, pralina … Rubin čokolada impresionira sve, čak i one najzahtjevnije. Čokolada je BEZ GLUTENA.
BAM Ruby čokolada (250 g) potpuno je nova čokolada i iznimno otkriće, ne samo po ukusu, već i po boji. Rubin ružičasta čokolada ne sadrži boje i arome. Njegovu lijepu ružičastu boju daje posebna sorta zrna kakaovca, koja imaju prirodnu ružičastu boju i rastu u Ekvadoru, Brazilu i Obali Bjelokosti. Vrlo je posebnog okusa, koji nije ni gorak, ni mliječn, ni sladak, već se blago kremast i istodobno voćno-kiselkast okus bobičastog voća međusobno isprepliću. U obliku je manjih kapi, koje omogućuju vrlo jednostavno i brzo otapanje i precizno doziranje. Može se koristiti u pripremi krema, preljeva, preljeva, pranja … Idealan je kada slatkišima želimo dodati nove i zanimljive okuse i diverzificirati ih u boji.
Dijelovi kakaa najmanje 48,8% i najmanje 27,8% dijelovi mlijeka.
Energetska i nutritivna vrijednost: 2356 kJ / 563 kcal
- Masti: 35,9 g (od toga zasićene: 21,5 g)
- Ugljikohidrati: 49,5 g (od toga šećeri: 48,5 g)
- Vlakna: 0,7 g
- Bjelančevine: 9,3 g
- Sol: 0,27 g
Čokolada se čuva na temperaturi između 15 i 20 ° C, na suhom i tamnom mjestu.
Temperatura prostorije nikada ne smije prelaziti 25°C, a čokolada ne smije biti izložena izravnom svjetlu.
Izbjegavajte čuvanje čokolade u hladnjaku.