BAM liofilizirane maline zbog svoje hrskavosti postaju novi zdravi porok, a možete ih lako koristiti u pripremi slastica ili kao dodatak jutarnjim žitaricama, jogurtu ili začiniti omiljeni koktel. Liofilizirane maline tijekom liofilizacije zadržavaju svoj oblik, okus, boju i aromu, čime se produljuje rok trajanja, a pritom se ne uništavaju svi vitamini i minerali maline. Budući da tijekom procesa zadržavaju svoju intenzivnu boju, vaš će sljedeći desert podići na najvišu slastičarsku razinu. Zbog svog krhkog, ali hrskavog sastava, liofilizirane maline mogu se samljeti u prah i koristiti za osvjetljavanje nadjeva za kolače. Proizvod je BEZ GLUTENA.
BAM liofilizirane maline (40 g) su voće pripremljeno modernim postupkom koji se zove liofilizacija. Liofilizacija je proces kojim se brzim smrzavanjem i sušenjem iz voća uklanja sva vlaga, a zadržava struktura, zavidna crvena boja, aroma, vitamini i minerali. Njihova hrskava tekstura može ih učiniti vašim novim zdravim međuobrokom ispred televizora, a lako ih možete koristiti u pripremi slastica ili kao dodatak jutarnjim žitaricama, jogurtu ili najboljem koktelu. Budući da zadržavaju svoju intenzivnu boju tijekom procesa sušenja smrzavanjem, podići će vaš sljedeći desert na najvišu slastičarsku razinu. Zbog svog krhkog sastava, liofilizirane maline mogu se samljeti u prah i koristiti za posvjetljivanje nadjeva za kolače. Sastojci: Liofilizirane maline.
Energetska i nutritivna vrijednost 1127 kJ / 263 kcal
- Masti: 1,9 g (od toga zasićene: 0 g)
- Ugljikohidrati: 30,1 g (od toga šećeri: 30,1 g)
- Bjelančevine: 8,1 g
- Vlakna: 29,3 g
- Natrij: 0,01 mg
Proizvod treba čuvati na temperaturi između 15 i 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 25°C, a proizvod ne smije biti izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku i držite dobro zatvoreno.