BAM liofilizirane jagode postaju nova zdrava poslastica zbog svoje hrskavice. Koristite ih u pripremi raznih kolača, kao dodatak jutarnjim žitaricama, s njima diverzificirajte dosadan okus jogurta. Zbog oblika i arome možete ih koristiti za pripremu osvježavajućih napitaka i impresionirati na ljetnoj zabavi. Liofilizirane bobice zadržavaju oblik, okus, boju i aromu tijekom postupka liofilizacije, što produljuje rok trajanja, ali istodobno ne uništava sve vitamine i minerale. Budući da tijekom postupka zadržavaju i svoju intenzivnu boju, možete ih koristiti za pripremu izvrsne čokoladne torte ukrašene liofiliziranim bobicama. Zbog krhkog, ali hrskavog sastava, liofilizirane bobice mogu se usitniti u prah ili komade i koristiti za nadogradnju slastica u staklenkama. Proizvod je BEZ GLUTENA.
BAM liofilizirane bobice (40 g) su plodovi pripremljeni prema suvremenom postupku koji se naziva liofiliziranje. Liofiliziranje je proces kojim se sva vlaga uklanja iz ploda brzim zamrzavanjem i sušenjem, zadržavajući strukturu, zavidnu boju, aromu, vitamine i minerale. Zahvaljujući svojoj hrskavoj teksturi, mogu postati vaš novi zdravi međuobrok ispred televizora, a lako ih možete koristiti u pripremi slastica ili kao dodatak jutarnjim žitaricama, jogurtu ili najboljem koktelu. Okus liofiliziranog bobičastog voća odlično se slaže s čokoladnim mousseom, a zbog njihove hrskave strukture možete ih zdrobiti u prah i pomoću njih začiniti nadjeve za kolače.
Sastojci: Liofilizirane bobice.
Energetska i nutritivna vrijednost 136 kJ / 33 kcal
- Masti: 0,3 g (od toga zasićene: < 0,1 g)
- Ugljikohidrati: 7,7 g (od toga šećeri: 4,9 g)
- Bjelančevine: 0,7 g
- Vlakna: 2 g
- Natrij: 1 mg
Proizvod treba čuvati na temperaturi između 15 i 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 25°C, a proizvod ne smije biti izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku i držite dobro zatvoreno.