Za pripremu beze i pavlove: 300 g smjese umutite s 90 g vruće vode oko 10 minuta dok se ne dobije čvrsta smjesa. Smjesu premjestite u vrećicu i oblikujte male hrpe na pergamentnom papiru.. Pecite oko 2 sata u zagrijanoj pećnici na 60-80 °C.
Idealno za stabilizaciju kreme od maslaca: koristite svoj uobičajeni recept i dodajte 30 g smjese u 500 g maslaca. Dobit ćete savršenu kremu od maslaca!
Sastojci: šećer, MLIJEČNE bjelančevine , maltodekstrin, sol, arome, regulator kiselosti E330 limunska kiselina.
Alergeni: Može sadržavati tragove jaja, rakova, ribe, mekušaca, kikirikija, soje, orašastih plodova, celera, sjemenki gorušice, sjemenki sezama, sumpornog dioksida i sulfita te lupine.
Energetska i nutritivna vrijednost na 100g: 1692 kJ / 398 kcal:
- masti: 0 g, od čega zasićene masti: 0 g
- ugljikohidrati: 98 g, tri šećera: 98 g
- bjelančevine: 0,8 g
- sol: 0,243 g
- Vlakna: 0 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u Italiji.