Pomiješajte za švicarsku kremu od maslaca.
Priprema: svi sastojci moraju biti na sobnoj temperaturi. Za 1 porciju pomiješajte 100 g smjese sa 70 ml tople vode i miješajte mikserom velikom brzinom 8 minuta. Dodajte 220 g sirovog maslaca u četiri dijela. Umutite najvećom brzinom oko 8 minuta da dobijete glatku kremu. Jedna porcija kreme dovoljna je za tortu promjera 20 cm ili 12 kolačića.
Sastojci: šećer, bjelanjak iz slobodnog uzgoja, zgušnjivač E466 karboksimetilceluloza, regulator kiselosti E330 limunska kiselina, aroma.
Alergen: Može sadržavati tragove glutena, soje, mlijeka, boba.
Energetska i nutritivna vrijednost na 100 g: 1682 kJ / 402 kcal
- Masti: 0 g, od toga zasićenih 0 g
- Ugljikohidrati: 96 g, od čega šećeri 96 g
- bjelančevine: 3,3 g
- sol: 0,1 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u Nizozemskoj.