Čokolada za modeliranje dizajnirana je za modeliranje i izradu ukrasa. Recept bez dodanih boja, bez glutena, bez hidrogenirane masti i palminog ulja. Čokolada za modeliranje zadržava svoju strukturu čak i na 30 ° C i ne puca. Može se bojati bojama topivim u mastima.
Sastojci: čokoladni couverture 39% (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator SOJA lecitin), šećer, glukozni sirup, krumpirov škrob, kukuruzni škrob, emulgator E202 kalijev sorbat.
Alergeni: Može sadržavati tragove jaja, kikirikija, mlijeka, badema, lješnjaka, pistacija, orašastih plodova, sumpornog dioksida i sulfita.
Energetska i nutritivna vrijednost na 100 g: 1834 kJ / 436 kcal:
- Masti: 16 g, od toga zasićene masti: 9,8 g
- Ugljikohidrati: 70 g, od čega šećeri: 55 g
- Bjelančevine: 2 g
- Sol: 0 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u Italiji.