Bijela čokolada za modeliranje dizajnirana je za modeliranje i izradu ukrasa. Recept bez dodanih boja, bez glutena, bez hidrogenirane masti i palminog ulja. Modeliranje čokolade zadržava strukturu čak i na 30 ° C i ne puca. Može se bojati bojama topivim u mastima.
Sastojci: bijela čokolada 32% (šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, emulgator SOJA lecitin, aroma), šećer, glukozni sirup, krumpirov škrob, kukuruzni škrob, E202 kalijev sorbat.
Alergeni: Može sadržavati tragove jaja, kikirikija, soje, badema, lješnjaka, pistacija, orašastih plodova, sumpornog dioksida i sulfita.
Energetska i nutritivna vrijednost na 100 g: 1772 kJ / 420 kcal:
- Masti: 11 g, od toga zasićene masti: 6,6 g
- Ugljikohidrati: 80 g, od čega šećeri: 65 g
- Bjelančevine: 1,2 g
- Sol: 0,04 g
Doziranje proizvoda mora biti u skladu s Uredbom 1333/2008/EZ.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Može se koristiti barem do datuma utisnutog na pakiranju.
Proizvedeno u Italiji.